enda

Ebbe Kløvedal Reich

(1940 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Edderkoppen 2000 Manus Tv-serie
Af jord er du kommet - på sporet af en dansk husmand 1982 Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
Strømmens dag 1981 Manus Tv-film
Dette er et tv-apparat 1980 Manus Tv-film
Er I bange? 1971 Medvirkende DK/Spillefilm
Kære Irene 1971 Claus, Irenes mand DK/Spillefilm
Mildest talt "Dimensionspigen" 1970 Manus Tv-film
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Sig selv DK/Spillefilm
Notater om Nato 1969 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Mildest talt 1969 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.