enda

Ebbe Knudsen

(1944 – 2012)

Fotograf. Far til skuespillerinden Sidse Babett Knudsen (f. 1968).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slingrevalsen 1981 Stillfotograf DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Stillfotograf DK/Spillefilm
92 minutter af i går 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hvid mands sæd 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Gæsterne 1971 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.