enda

Ebbe Larsen

(1937 – )

Forfatter, producent, instruktør og tidligere direktør for TV2/FYN. Indehaver af Orion Film, der blev startet af hans far, fotograf Tage Larsen.

Læs mere: http://www.danskforfatterforening.dk/medlemmer/ebbe3960.aspx

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Dengang i Danmark 1945-1970 2002 Instruktion, Manuskriptforfatter, Redaktion, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Dengang i Odense 1945-1950 1997 Instruktion, Redaktion, Manuskriptforfatter, Fotograf, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Træer i ørkenen 1986 Dansk version U/Dokumentarfilm
Det hele menneske 1984 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Amerika - Som jeg ser det 1984 Instruktion, Manuskriptforfatter, Fotograf, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Dronningen besøger Sydslesvig - 13. juni 1978 1979 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Ikke blive glemt 1979 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
En Fortælling om træ 1979 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Elmelundemesteren - en folkelig fortæller 1976 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Højer sluse 1975 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Lolland - Falster - Møn 1974 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Susanne skal over gaden 1974 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Fragmenter 1973 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Speakerkommentar DK/Eksperimentalfilm
Det ligger i luften 1972 Instruktion, Manus, Foto DK/Reklamefilm
Hertugdømmet Slesvig 1970 1970 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Tidevand 1970 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Himmerland 1969 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Efter kl. 16? 1968 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Marsken 1966 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Østjyllands fjorde 1965 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Bornholm 1964 Instruktion, Manus, Foto, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Grænsen mod vest 1963 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Syd for Fyn 1962 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Hovedstaden 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
Fra ø til ø i Kattegat 1955 Tilrettelægger, Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.