enda

Ebbe Neergaard

(1901 – 1957)

Kritiker, skribent og leder af Statens Filmcentral 1946-57. Født 30/3 1901, død 2/8 1957 - 56 år gammel.


Læs Carl Nørresteds portræt af Ebbe Neergaard på websitet Carl Th. Dreyer - Liv og værk


Læs om DFI Bibliotekets Ebbe Neergaard særsamling

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sparegrisens filmrevy nr. 8 1958 Speaker DK/Dokumentarfilm
Sparegrisens filmrevy nr. 1 1957 Speaker DK/Dokumentarfilm
Sparegrisens filmrevy nr. 3 1957 Speaker DK/Dokumentarfilm
Filmforum S 09 1955 Medvirkende Lydoptagelser
Grænseløse verden 1953 Speaker U/Dokumentarfilm
Pindsvinet pusler 1953 Speaker DK/Dokumentarfilm
Den strømlinede gris 1951 Speaker DK/Dokumentarfilm
Peter må vente 1949 Speaker DK/Dokumentarfilm
Sunde børn 1943 Speaker DK/Dokumentarfilm
For Folkets Fremtid 1943 Speaker DK/Dokumentarfilm
Mødrehjælpen 1942 da. version DK/Dokumentarfilm
Vore Tænder 1942 Speaker DK/Dokumentarfilm
Markernes grøde 1942 Speaker DK/Dokumentarfilm
Iran - det nye Persien 1939 Speaker DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.