enda

Ed Harris

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mother! 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Rules Don't Apply 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Westworld 2016 Medvirkende Tv-serie
Run All Night 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Gravity 2013 Mission Control U/Spillefilm
Med livet som indsats 2012 David Englander U/Spillefilm
The Way Back 2010 Mr. Smith U/Spillefilm
Appaloosa 2008 Instruktion, Virgil Cole, Manus, Producer U/Spillefilm
Cleaner 2008 Eddie Lorenzo U/Spillefilm
Radio 2003 Træner Harold Jones U/Spillefilm
The Human Stain 2003 Lester Farely U/Spillefilm
Buffalo Soldiers 2001 Kommandør Wallace Berman U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Parcher U/Spillefilm
Pollock 2000 Instruktion, Jackson Pollock, Produktion U/Spillefilm
Stepmom 1998 Luke Harrison U/Spillefilm
Absolute Power 1997 Seth Frank U/Spillefilm
The Rock 1996 General Francis X. Hummel U/Spillefilm
Eye for an eye 1995 Mack McCann U/Spillefilm
Lommepenge 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Begærets butik 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Running Mates 1992 Medvirkende Tv-film
Paris trout 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Nattens engle 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Dybet 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Alamo Bay 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Sweet dreams 1985 Medvirkende U/Spillefilm
En plads i mit hjerte 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Mænd af den rette støbning 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.