enda

Ed Verreaux

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Looper 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
G.I. Joe - The Rise of Cobra 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rush hour 3 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
X-Men: The Last Stand 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Monster huset 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Starsky & Hutch 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Scorpion King 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mission to Mars 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Contact 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.