enda

Edda Urup

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vejen er lang - om Kvindebevægelsens historie 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Tak for sidst 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Det sidste barn 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Gud - hvor er det svært 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Hotellet 2000 Klipper Tv-serie
Sangen om Bosa - en by på Sardinien 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Martin Andersen Nexø - et portræt af min oldefar 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Hellere leve med et end dø med to 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Arne Treholt - en skæbne 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Vi er på vej! En film om danskere 1991 Klip DK/Dokumentarfilm
Saksens billeder. En film om papirklip 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Ventetid - en dag i Vestre Fængsel 1989 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Den skjulte virkelighed 1988 Klip DK/Dokumentarfilm
Med en smule hjælp 1988 Klip DK/Kort fiktion
Liv eller død - et teknologisk valg 1987 Klip DK/Dokumentarfilm
Over stregen 1987 Klip DK/Kort fiktion
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Klip DK/Spillefilm
Natterytter 1986 Klip DK/Kort fiktion
Arven fra Seveso 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Udfordringen - Røde Kors-delegaten i arbejde 1984 Klip DK/Dokumentarfilm
Den blå fugl 1984 Klip DK/Kort fiktion
Dansk bladtegning - danske bladtegnere. En dokumentation 1983 1983 Klip DK/Dokumentarfilm
Aage Remfeldt - et portræt 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Teknik for dig og mig 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.