enda

Eddie Constantine

(1913 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dimension 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Triers element 1991 Medvirkende Tv-dokumentar
Europa 1991 Oberst Harris DK/Spillefilm
Bildnis einer Trinkerin 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Nick Carter vender tilbage 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Lemmys mærkelige eventyr 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Lucky Jo - Gangsterbandens skræk 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Ned med nakken 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Eddie jager banden 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Lemmy går til sagen 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Dukkebørn og diamanter 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Natklubbens sidste gæst 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Den mand er farlig 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Natklubbens sidste gæst 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.