enda

Eddie Karnil

(1936 – 2008)

Skuespiller. Født 20/1 1936, død 12/9 2008 - 72 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brændemærket 1991 Værkfører DK/Kort fiktion
Begær, lighed og broderskab 1990 Hellig-Knud Tv-serie
Sorg-agre 1987 Medvirkende Tv-film
Kaj Munk 1986 Peter Munk Tv-serie
Robotten er blød 1985 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Rejseholdet 1983 Niels E. Andersen Tv-serie
Jeppe på bjerget 1981 Bissekræmmeren DK/Spillefilm
Vores år 1980 Medvirkende Tv-serie
Brødre og når kærligheden dør 1976 Den ældre bror Tv-film
Den korte sommer 1976 Hr. Greve DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Havnearbejder DK/Spillefilm
Højt spil om tændstikker 1973 Medvirkende Tv-film
Hvor er Viggo? 1973 Kludestrammeren Tv-film
Livsens ondskab 1972 Kusk Tv-serie
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Stunt DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Voyeur i 1900/Hotelvært i 1910 DK/Spillefilm
Amour 1970 2. tyv DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Stuntkonsulent DK/Spillefilm
Et spil om et lukket rum 1969 Medvirkende Tv-film
Kære seer og medspiller 1968 Medvirkende Tv-film
I klemme 1968 Medvirkende Tv-film
Det kære legetøj 1968 Anklager DK/Spillefilm
Stillads 1966 Medvirkende Tv-film
Jacob von Thyboe 1966 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.