enda

Eddie Murphy

(1961 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Svindel på højt plan 2011 Slide, Producer U/Spillefilm
Shrek den lykkelige 2010 Donkey (org. version) U/Spillefilm
Imagine that 2009 Evan Danielson U/Spillefilm
Norbit 2007 Norbit/Rasputia/Mr. Wong, Manus U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Donkey U/Spillefilm
Dreamgirls 2006 James "Thunder" Early U/Spillefilm
Shrek 2 2004 Æslet (org. version) U/Spillefilm
Spøgelseshuset 2003 Jim Evers U/Spillefilm
Dr. Dolittle 2 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Shrek 2001 Æslet (org. version) U/Spillefilm
Showtime 2001 Trey Sellars U/Spillefilm
Nutty Professor II: Familien Klump 2000 Professor Sherman Klump U/Spillefilm
Bowfinger 1999 Kit Ramsey/Jiff U/Spillefilm
Dr. Dolittle 1998 Dr. John Dolittle U/Spillefilm
Mulan 1998 Mushu (org. version) U/Spillefilm
Farligere end politiet tillader 1997 Scott Roper U/Spillefilm
The nutty professor 1996 Sherman Klump U/Spillefilm
Inside the Actors Studio 1994 Medvirkende Tv-serie
Frækkere end politiet tillader III 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Boomerang 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Storsvindleren 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Nye 48 timer 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Harlem nights 1989 Instruktion U/Spillefilm
Coming to America 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Ligepå og rå! 1987 Manus U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 2 1987 Axel Foley U/Spillefilm
Golden child 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det bedste forsvar 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Bossen og bumsen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
48 timer 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.