enda

Eddie Thomas Petersen

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kommissarie Winter 2001 Instruktion Tv-serie
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Guds børn 1999 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Instruktion, Manus Tv-serie
Tango for tre 1994 Instruktion Tv-serie
Roser og persille 1993 Instruktion, Drejebog DK/Spillefilm
Eksamen 1993 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Springflod 1990 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Nanna og Pernille 1988 Instruktion DK/Kort fiktion
Salamandersøen 1984 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Tøsedrengen 1983 Instruktion, Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.