enda

Edgar Kennedy

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Natugler 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Alle tiders køretur 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Røg i Køkkenet 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Radio paa Kredit 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Fint selskab 1928 Instruktion U/Kort fiktion
De to Musikanter 1928 Instruktion U/Kort fiktion
Cruel, Cruel Love 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som Urtyv 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.