enda

Edith Buemann Psilander

(1879 – 1968)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Avisdrengen 1918 Betzy Harwood DK/Spillefilm
Fjeldpigen 1917 Elva, John Hiltons plejesøster DK/Spillefilm
Mørkets Fyrste 1916 Irene, grevens hustru DK/Spillefilm
Den farlige Haand 1915 Alice, ung rig enke DK/Spillefilm
Nattens Gaade 1915 Leilah Giffard DK/Spillefilm
Skildpadden 1915 Evelyn, Sir James' datter DK/Spillefilm
Badehotellet 1915 Lola, Gregoires kone DK/Spillefilm
Elskovsbarnet 1914 Paul Harders kone DK/Spillefilm
Forbandelsen 1914 Maja, baronens hustru DK/Spillefilm
Den røde Klub 1914 Baronesse Sonja DK/Spillefilm
Borgkælderens Mysterium 1914 Rosa, bandemedlem DK/Spillefilm
Pierrots Kærlighed 1913 Ziska, Pierrette DK/Spillefilm
Miraklet 1913 Grosserens hustru DK/Kort fiktion
Bristede Strenge 1913 Esther, Leydens hustru DK/Kort fiktion
Mørkets Gerninger 1913 Jessie, James' datter DK/Spillefilm
Dr. Nicholson og den blaa Diamant 1913 Miss Alice DK/Spillefilm
En Kvindes Ære 1913 Marie, præstens datter DK/Spillefilm
Skæbnens Veje 1913 Ketty DK/Spillefilm
Den store Cirkusbrand 1913 Nora, Leonards hustru DK/Spillefilm
Den Rette 1913 Agnete, sognepræstens datter DK/Kort fiktion
En Straamand 1913 Karen, gårdmandsdatter DK/Spillefilm
Dødsklippen 1913 Francis, Schmidts datter DK/Spillefilm
Trofast Kærlighed 1912 Anna DK/Kort fiktion
Den sidste Hurdle 1912 Harriet Thompson DK/Spillefilm
Storstadsvildt 1912 "Sorte Anna" DK/Spillefilm
Naar Hjertet staar i Brand 1912 Edith DK/Kort fiktion
Skovsøens Datter 1912 Gartnerens plejedatter, Lara DK/Spillefilm
Tropisk Kærlighed 1912 Profula DK/Spillefilm
Kvindehjerter 1912 Dora, Louises veninde DK/Spillefilm
Nonnen fra Asminderød 1911 Jomfru Marthe DK/Kort fiktion
Gennem Kamp til Sejr 1911 Mona, Juuls niece DK/Spillefilm
De fire Djævle 1911 Aimée DK/Spillefilm

Som Edith Buemann

Title År Funktion Category
Zigeunersken 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Christian d. 4. og Forrædderen 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det bødes der for 1911 Emmy, købmandens datter DK/Spillefilm
Dr. Gar el Hama 1911 Edith, grevens datter DK/Spillefilm
Dødsspringet 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ørneægget 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Magdalene 1910 Jenny Poulsen DK/Kort fiktion
Rivaler 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Elskovsbarnet 1910 Frk. Yvonne DK/Kort fiktion
De onde Veje 1909 Ruth DK/Kort fiktion
Vraget 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Armbaandet 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ruth Medvirkende DK/Kort fiktion
Revolveren Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.