enda

Edith Hermansen

(1907 – 1988)

Skuespiller. Født 11/12 1907, død 9/2 1988.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tænk på et tal 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Olsen-banden på spanden 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Kammas veninde DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 En kone DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Medvirkende DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Medvirkende DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Tro, håb og trolddom 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Paw 1959 Medvirkende DK/Spillefilm
Hendes store aften 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Det er så yndigt at følges ad 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Kongeligt besøg 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Frk. Holm DK/Spillefilm
De røde heste 1950 Tager imod brudeparret på gårdspladsen DK/Spillefilm
Susanne 1950 Medvirkende DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Bondepige med mælkespand DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
De pokkers unger 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Ta', hvad du vil ha' 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
I Dag begynder Livet 1939 Model DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.