enda

Edith Sørensen

(1920 - 1979)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nøglen til Paradis 1970 Kostumer DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Kostumer DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Kostumer DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Kostumer DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Kostumer DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Kostumer DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Kostumer DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Kostumier DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Kostumer DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Kostumer DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Kostumer DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Kostumer DK/Spillefilm
Sytten 1965 Kostumer DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Kostumer DK/Spillefilm
Paradis retur 1964 Foto DK/Spillefilm
Tine 1964 Kostumer DK/Spillefilm
Slottet 1964 Kostumer DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Kostumer DK/Spillefilm
Dronningens vagtmester 1963 Kostumer DK/Spillefilm
Bussen 1963 Kostumer DK/Spillefilm
Det tossede paradis 1962 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.