enda

Edith Thrane

(1917 – 2005)

Skuespiller. Født 18/10 1917, død 9/5 2005.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Portland 1996 Fru Eriksen DK/Spillefilm
Kald mig Liva 1992 Patient Tv-serie
Margrethes elsker 1987 Magasin-damen Tv-film
Thorvald og Linda 1982 Gamle DK/Spillefilm
Arbejdsløs 1976 Medvirkende Tv-film
Skorpionen 1976 Medvirkende Tv-film
Bernarda Albas hus 1975 Medvirkende Tv-film
Hvor er Viggo? 1973 Ingeborg Tv-film
Jap 1973 Medvirkende Tv-film
Balladen om Carl-Henning 1969 Carl-Hennings mor DK/Spillefilm
Fangen 1965 Leonora Christina DK/Spillefilm
Tine 1964 Fru Appel DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1963 Cecils mor DK/Kort fiktion
Tro, håb og trolddom 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Ordet 1955 Mette Maren DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.