enda

Edmond O'Brien

(1915 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
99% død 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Den hængte mand 1964 Medvirkende Tv-film
Med glødende bly 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Et råb i natten 1956 Medvirkende U/Spillefilm
The Barefoot Contessa 1954 Medvirkende U/Spillefilm
D.O.A. 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Den der hævner 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.