enda

Edna Purviance

(1894 – 1958)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Med hat, stok og støvler 1966 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Chaplin på slap line 1938 Medvirkende U/Spillefilm
En kvinde i Paris 1923 Marie St. Clair U/Spillefilm
Pilgrimmen 1923 Medvirkende U/Kort fiktion
Lønningsdagen 1922 Medvirkende U/Kort fiktion
På fribillet 1921 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplins plejebarn 1921 Medvirkende U/Spillefilm
En dags fornøjelse 1919 Medvirkende U/Kort fiktion
På solsiden 1919 Medvirkende U/Kort fiktion
Charles Chaplin på valsen 1918 Medvirkende U/Spillefilm
Triple trouble 1918 Medvirkende U/Kort fiktion
The bond 1918 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som politibetjent 1917 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som emigrant 1917 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som eventyrer 1917 The Girl U/Kort fiktion
Chaplin paa Brøndkur 1917 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som greve 1916 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin i Filmsatelieret 1916 Medvirkende U/Kort fiktion
Police 1916 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som Vagabond 1916 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som brandmand 1916 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin på rulleskøjter 1916 Medvirkende U/Kort fiktion
Carmen 1916 Medvirkende U/Spillefilm
Chaplin i stormagasinet 1916 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som pantelåner 1916 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin paa Sold 1915 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som Bokser 1915 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin paa Varieté 1915 Medvirkende U/Kort fiktion
Charlie Chaplin på luffen 1915 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som Tapetserer 1915 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin i Dameklæder 1915 Daughter of the House U/Kort fiktion
Chaplin som Bankbud 1915 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som Chauffør 1915 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som lommetyv 1915 Medvirkende U/Kort fiktion
Da Chaplin blev shanghaiet 1915 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.