enda

Eduard Tissé

(1897 – 1961)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Viva Mexico 1979 Foto U/Dokumentarfilm
Stormfulde toner 1952 Foto U/Spillefilm
Ivan den Grusomme II 1946 Klip U/Spillefilm
Ivan den Grusomme I 1944 Foto U/Spillefilm
Alexander Nevskij 1938 Foto U/Spillefilm
Kvindesmerte-Kvindeglæde 1929 Foto, Klip U/Kort fiktion
Oktober 1928 Foto U/Spillefilm
Panserkrydseren Potemkin 1925 Foto U/Spillefilm
Strejke 1924 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.