enda

Eduardo Serra

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Harry Potter og dødsregalierne - del 2 2011 Foto U/Spillefilm
Harry Potter og dødsregalierne - del 1 2010 Foto U/Spillefilm
Modstand 2008 Foto U/Spillefilm
Blood Diamond 2006 Foto U/Spillefilm
Magtens rus 2006 Foto U/Spillefilm
Intime betroelser 2004 Foto U/Spillefilm
Pige med perleørering 2003 Foto U/Spillefilm
Unbreakable 2000 Foto U/Spillefilm
The Wings of the Dove 1997 Foto U/Spillefilm
Jude 1996 Foto U/Spillefilm
Funny bones 1995 Foto U/Spillefilm
Frisøsens mand 1990 Foto U/Spillefilm
Kongens rettergang 1990 Foto U/Spillefilm
Din næstes hustru 1988 Foto U/Spillefilm
Vi kupper kasinoet 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.