enda

Edvard Jacobsen

(1879 – 1941)

Skuespiller, manuskriptforfatter. Født 6/5 1879, død 14/11 1941. Sygdom tvang ham væk fra film og teater i 1925.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Søster Karin 1917 Direktør Berger DK/Spillefilm
En bevæget Bryllupsnat 1914 Manus DK/Kort fiktion
Lægens Bryllupsaften 1913 Manus DK/Kort fiktion
I sidste Sekund 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Bøffen og Bananen 1913 Manus DK/Kort fiktion
Du skal ikke solde 1912 Manus DK/Kort fiktion
Kærlighed ved Hoffet 1912 Struense DK/Spillefilm
Levende Billeder 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
En Mesalliance 1912 En politiassistent DK/Spillefilm
Karnevalsnattens Gaade 1912 Bonnewitz DK/Spillefilm
Et pokkers Pigebarn 1912 Hans DK/Spillefilm
Den afbrudte Bryllupsnat 1911 Korporalen DK/Kort fiktion
Godt klaret 1911 Manus DK/Spillefilm
Den forsvundne Mona Lisa 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
København ved Nat 1910 Det bløde løg, stamgæst i "Blodkoppen" DK/Kort fiktion
Kean 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Livets Storme Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.