enda

Edvin Adolphson

(1893 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bryllupsnatten 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Skal vi elske? 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Paw 1959 Anders, krybskytte DK/Spillefilm
Køresvenden 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Pige søger natkvarter 1956 Stor-Knutte, langturschauffør U/Spillefilm
Hun dansede en sommernat 1952 Medvirkende U/Spillefilm
General von Döbeln 1942 General Georg Carl von Döbeln U/Spillefilm
Modärna fruar 1932 Instruktion, Ture Tallen, direktør, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.