enda

Edward Anhalt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Generalernes testamente 1985 Manus U/Spillefilm
Flugten til Athena 1979 Manus U/Spillefilm
Manden, der ikke kunne dø 1972 Manus U/Spillefilm
Den gale fra Chaillot 1969 Manus U/Spillefilm
Boston kvæleren 1968 Manus U/Spillefilm
Becket 1964 Manus U/Spillefilm
De unge løver 1958 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.