enda

Edward Burns

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Groomsmen 2006 Instruktion
Confidence 2003 Jake Vig U/Spillefilm
15 Minutes 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Saving private Ryan 1998 Menig Reiben U/Spillefilm
She's the one 1996 Instruktion, Mickey, Manus, Producer U/Spillefilm
Brødrene McMullen 1995 Instruktion, Barry, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.