enda

Edward C. Carfagno

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pink Cadillac 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dødsspillet 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bird 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Elitesoldaten 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pale Rider 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Min bedre halvdel 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Strømer på stregen 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dirty Harry vender tilbage 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rent bluff 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manden med det livsfarlige kamera 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hindenburg 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.