enda

Edward Curtiss

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Politiets blinde øje 1998 Klip U/Spillefilm
Hendes natlige gæst 1956 Klip U/Spillefilm
Helvede retur 1955 Klip U/Spillefilm
Abbott og Costello som panserbasser 1955 Klip U/Spillefilm
Abbott og Costello møder snigmorderen 1949 Klip U/Spillefilm
Brute Force 1947 Klip U/Spillefilm
Abbott & Costello i dødskørsel 1946 Klip U/Spillefilm
Pillow of death 1945 Klip U/Spillefilm
Scarface 1932 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.