enda

Edward Furlong

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Terminator 6: Dark Fate 2019 Medvirkende U/Spillefilm
For the Love of Money 2012 Medvirkende U/Spillefilm
American History X 1998 Danny Vinyard U/Spillefilm
Før og efter 1996 Jacob Ryan U/Spillefilm
Little Odessa 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Ondskabens kirkegård 2 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 John Connor U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.