enda

Edward G. Robinson

(1893 – 1973)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Seks slyngler på Mallorca 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Under Afrikas sol 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Nightmare 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Opgør i Frisco Bay 1955 Medvirkende U/Spillefilm
House of Strangers 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Alle mine sønner 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Uvejrsøen Key Largo 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Den fremmede 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden i vinduet 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden uden samvittighed 1944 Barton Keyes U/Spillefilm
Mesterbokseren Kid Galahad 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Roulettens dronning 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Samfundets fjende 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Chicagos underverden 1930 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.