enda

Edward Klosinski

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Love & Hate - European Stories 1995 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Hvid 1993 Foto U/Spillefilm
Europa 1991 Foto DK/Spillefilm
Dekalog 2 1988 Foto Tv-film
En beretning om ung tragisk kærlighed 1986 Foto U/Spillefilm
Mutter Król og hendes sønner 1982 Foto U/Spillefilm
Jernmanden 1981 Foto U/Spillefilm
Pigerne på Wilko 1979 Foto U/Spillefilm
Uden bedøvelse 1978 Foto U/Spillefilm
Marmormanden 1976 Foto, Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.