enda

Edward Lachman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Paradis: Håb 2013 Foto U/Spillefilm
Paradis: Kærlighed 2012 Foto U/Spillefilm
Paradis: Tro 2012 Foto U/Spillefilm
Life During Wartime 2010 Foto U/Spillefilm
Howl 2010 Foto U/Spillefilm
Import/Export 2008 Foto U/Spillefilm
I'm Not There 2007 Foto U/Spillefilm
A Prairie Home Companion 2006 Foto U/Spillefilm
Far from Heaven 2002 Foto U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Foto U/Spillefilm
Englænderen 1999 Foto U/Spillefilm
The Virgin Suicides 1999 Foto U/Spillefilm
Touch 1997 Foto U/Spillefilm
Hed dag i Louisiana 1987 Foto U/Spillefilm
Den perfekte mand 1987 Foto U/Spillefilm
Less than zero - livet i overhalingsbanen 1987 Foto U/Spillefilm
True stories 1986 Foto U/Spillefilm
Helt vild med Susan 1985 Foto U/Spillefilm
Nick's film 1980 Foto, Medvirkende
Stroszek 1977 Instruktørassistent, Fotograf, 2. unit U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.