enda

Edward Norton

(1969 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Isle of Dogs 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Bourne legacy 2012 Retired Col. Eric Byer, USAF U/Spillefilm
The Incredible Hulk 2008 Bruce Banner U/Spillefilm
Pride and Glory 2008 Ray Tierney U/Spillefilm
Illusionisten 2006 Eisenheim U/Spillefilm
Kærlighedens slør 2006 Walter Fane, Produktion U/Spillefilm
The Italian Job 2003 Steve Frezelli U/Spillefilm
Den røde drage 2002 Will Graham U/Spillefilm
25th Hour 2002 Monty Brogan U/Spillefilm
The Score 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Imellem venner 2000 Instruktion, Father Brian Finn U/Spillefilm
Fight Club 1999 Fortæller U/Spillefilm
American history X 1998 Derek Vinyard U/Spillefilm
Sidste spil 1998 Worm U/Spillefilm
Folket mod Larry Flynt 1996 Alan Isaacman U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.