enda

Edward Pressman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Wall Street: Money never sleeps 2010 Producer U/Spillefilm
Amazing Grace 2008 Producer U/Spillefilm
American Psycho 2000 Producer U/Spillefilm
Vinter gæsten 1997 Producer U/Spillefilm
City Hall 1996 Producer U/Spillefilm
The crow 1994 Producer U/Spillefilm
Street fighter - Det endelige opgør 1994 Producer U/Spillefilm
Hoffa 1992 Producer U/Spillefilm
Bad lieutenant 1992 Producer U/Spillefilm
Frikendt..? 1990 Producer U/Spillefilm
Blue steel 1989 Producer U/Spillefilm
Jagten på Cherry 2000 1988 Produktion U/Spillefilm
Noget for noget 1988 Producer U/Spillefilm
Wall Street 1987 Producer U/Spillefilm
For enhver pris 1985 Producer U/Spillefilm
Old boyfriends 1978 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.