enda

Edward Shearmur

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Abduction 2011 Musik U/Spillefilm
Pas på pelsdyrene 2010 Musik U/Spillefilm
Mother and child 2010 Musik U/Spillefilm
Bride wars 2009 Musik U/Spillefilm
Righteous kill 2008 Musik U/Spillefilm
Epic movie 2007 Musik U/Spillefilm
Factory girl 2006 Musik U/Spillefilm
Bad news bears 2005 Musik U/Spillefilm
Afsporet 2005 Musik U/Spillefilm
The skeleton key 2005 Musik U/Spillefilm
Ni liv 2005 Musik U/Spillefilm
Laws of attraction 2004 Musik U/Spillefilm
Wimbledon 2004 Musik U/Spillefilm
Sky Captain and the World of Tomorrow 2004 Musik U/Spillefilm
Johnny English 2003 Musik U/Spillefilm
Charlie's Angels - uden hæmninger 2003 Musik U/Spillefilm
Dragejægerne 2002 Musik U/Spillefilm
K-PAX 2001 Musik U/Spillefilm
Things you can tell just by looking at her 2000 Musik U/Spillefilm
The Yards 2000 Musik U/Spillefilm
Charlie's Angels 2000 Musik U/Spillefilm
Agent Catwalk 2000 Musik U/Spillefilm
Sex Games 1999 Musik U/Spillefilm
Blue Streak 1999 Musik U/Spillefilm
Species II 1998 Musik U/Spillefilm
Girls night 1998 Musik U/Spillefilm
The Wings of the Dove 1997 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.