enda

Edward Warschilka

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Thir13en Ghosts 2001 Klip U/Spillefilm
Barneleg 1988 Klip U/Spillefilm
Yuppie på røven 1987 Klip U/Spillefilm
Sidste chance 1987 Klip U/Spillefilm
Hvem springer kineserne for? 1986 Klip U/Spillefilm
Abefest for viderekommende 1984 Klip U/Spillefilm
Brainstorm - indhentet af fremtiden 1983 Klip U/Spillefilm
Lige i øjet 1979 Klip U/Spillefilm
Mordets puslespil 1973 Klip U/Spillefilm
Child's Play 1972 Klipper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.