enda

Edward Zwick

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jack Reacher: Never Go Back 2016 Instruktion U/Spillefilm
Pawn Sacrifice - Sidste træk 2014 Instruktion U/Spillefilm
Love and Other Drugs 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Modstand 2008 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Blood Diamond 2006 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
The Last Samurai - Den sidste samurai 2003 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
I Am Sam 2001 Produktion U/Spillefilm
Traffic 2000 Produktion U/Spillefilm
Shakespeare in Love 1999 Produktion U/Spillefilm
Under angreb 1998 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Det afgørende bevis 1996 Instruktion U/Spillefilm
Legendernes tid 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Ærens mark 1989 Instruktion U/Spillefilm
Dig og mig 1986 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.