enda

Eg Norre

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bag det stille ydre 2005 Lys DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Lys Tv-serie
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Lys DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Belysningsmester Tv-serie
Skæbnetimen 1997 Belysningssupervisor DK/Kort fiktion
Minder på skinner 1996 Lys DK/Dokumentarfilm
Landsbyen 1991 Belysningsmester Tv-serie
Sidste akt 1987 Lys DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Grip DK/Spillefilm
Elise 1985 Lys DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Lys DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Lys DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Lys DK/Kort fiktion
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Grip DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Lys DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Lys DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Lys DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Lys DK/Spillefilm
Zappa 1983 Grip DK/Spillefilm
Befrielsesbilleder 1982 Lys, Grip DK/Kort fiktion
Felix 1982 Grip DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Grip DK/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Grip DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Grip DK/Spillefilm
Gennem natten 1981 Belyser DK/Kort fiktion
Har du set Alice? 1981 Grip DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Grip, Belysningsassistent DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Lys DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Lys DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Lys DK/Spillefilm
Du er ikke alene 1978 Lys DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Lys DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Grip DK/Spillefilm
Clark 1977 Lys DK/Spillefilm
En forårsdag i helvede 1977 Belyser DK/Dokumentarfilm
Sømænd på sengekanten 1976 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.