enda

Eggert Ketilsson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Heartstone 2017 SFX-supervisor DK/Spillefilm
Reykjavik whale watching massacre 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jar City 2006 Special effects U/Spillefilm
101 Reykjavík 2000 Special effects-supervisor U/Spillefilm
Jeg er din kriger 1997 Special effects U/Spillefilm
Djævelens ø 1996 Special effects U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.