enda

Egon Stoldt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg elsker dig 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Hr. Holm DK/Spillefilm
Torvet 1981 Skorstensfejer Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Nielsen, lærer Tv-serie
Trællenes børn 1980 Stemme DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Christians kollega DK/Spillefilm
Jeppe her på bjerget 1966 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.