enda

Eik Koch

(1914 – 1982)

Skuespiller. Far til skuespillerne Anders og Christiane Gjellerup Koch.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bank under bordet 1983 Medvirkende Tv-film
Hævn 1982 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den hemmelige skuffe 1979 Medvirkende Tv-film
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Ret beset 1978 Hans Svane Tv-serie
Fortsættelse følger 1977 Patienten Tv-serie
Jul på slottet 1976 Medvirkende Tv-film
Sønnen fra Vingården 1975 Konsul Johan Martin, Eriks farbror DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Kriminalassistent Andersen DK/Spillefilm
Den sårede filoktet 1974 Medvirkende Tv-film
Båndet 1973 Medvirkende Tv-film
Nu kan det snart være nok 1972 Direktøren Tv-film
Livsens ondskab 1972 Spritfabrikant Røssel Tv-serie
Pelsen 1971 Direktør Tv-film
Værelset 1970 Hr. Darbedat Tv-film
H.M.S. Pinafore 1970 Dick Dødøje Tv-film
Vægteren 1969 Medvirkende Tv-film
Flagermusen 1969 Frank, fængselsdirektør Tv-film
Bananmanden 1969 Medvirkende Tv-film
Romulus den store 1969 Cæsar Rupf Tv-film
Don Cristobal og Rosita 1967 Direktøren Tv-film
Gidslet 1967 Medvirkende Tv-film
Det tvungne giftermål 1967 Medvirkende Tv-film
Smukke-Arne og Rosa 1967 Efterretningschefen DK/Spillefilm
Hvem er jeg? 1966 Medvirkende Tv-film
Efter 1965 Medvirkende Tv-film
Måne for de mislykkede 1964 Medvirkende Tv-film
Gravkaffe 1963 Afdødes ungdomsven Tv-film
Mutter Courage 1962 Medvirkende Tv-film
Et mord 1960 Medvirkende Tv-film
Far til fire i sneen 1954 Doktor Madsen DK/Spillefilm
Solstik 1953 Bartender DK/Spillefilm
Røverne fra Rold 1947 Herskabstjener DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.