enda

Einar Reim

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
På vej til Hilda 1972 Herre Tv-film
Livsens ondskab 1972 Greven Tv-serie
Nattergalen 1970 Stemme Tv-film
Værelset 1970 Portvagt Tv-film
Mildest talt "Dimensionspigen" 1970 Medvirkende Tv-film
Vægteren 1969 Medvirkende Tv-film
Lille Claus og Store Claus 1968 Medvirkende Tv-film
Det er så synd for farmand 1968 Ordstyrer ved kongressen DK/Spillefilm
Antigone 1967 Medvirkende Tv-film
Skært kød til frk. Afsenius 1967 Medvirkende Tv-film
Rundt om en enebærbusk 1967 Medvirkende Tv-film
Valsedrømme 1967 Medvirkende Tv-film
Regnvejr og ingen penge 1965 Lektoren Tv-serie
Pernilles korte frøkenstand 1964 Medvirkende Tv-film
Udbetaling ved død I 1963 Medvirkende Tv-film
Udbetaling ved død II 1963 Medvirkende Tv-film
Hosekræmmeren 1963 Medvirkende Tv-film
Det støver stadig 1962 Medvirkende DK/Spillefilm
Domsafsigelsen 1961 Medvirkende Tv-film
Harry og kammertjeneren 1961 Mink, overbetjent DK/Spillefilm
Jomfruburet 1959 Stingl Tv-film
Eventyr på fodrejsen 1958 Medvirkende Tv-film
Guld og grønne skove 1958 Pastor Breining DK/Spillefilm
Nej 1956 Medvirkende Tv-film
Afskedssouper 1956 Medvirkende Tv-film
Historien om en soldat 1956 Medvirkende Tv-film
Lejlighed til leje 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Fyrtøjet 1946 Stemme DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.