enda

Ejnar Brund Gensø

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I lossens time 2013 Kirketjener DK/Spillefilm
Absalons hemmelighed 2006 Julemand Tv-serie
Klovn 2005 Naturfredningsmand Tv-serie
Bryggeren 1996 Adolph Henningsen Tv-serie
Mord i Paradis 1988 Journalist DK/Spillefilm

Som Ejnar Gensøe

Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Bartender DK/Spillefilm
Skytten 2013 Holger Munch DK/Spillefilm
Akvarium 2012 Steen DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.