enda

Ejnar Hans Jensen

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nemesis 2010 Overlægen DK/Kort fiktion
Afslag på et kys 2009 André DK/Kort fiktion
Kejserens nye klæder 2004 Minister DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Doktor Jakobsen Tv-serie
Hallo, det er jul 1995 Posten Tv-serie
Kærlighedens smerte 1992 Overlæge DK/Spillefilm
Altid om søndagen 1989 Byrge Madsen Tv-serie
Jul på slottet 1986 Astralius Tv-serie
Et skud fra hjertet 1986 Officer DK/Spillefilm
Rejseholdet 1983 En krovært Tv-serie
Gert Westphaler og den meget talende barber 1976 Tobias Tv-film
Lys i mørket 1975 Medvirkende Tv-film
Fjernsynet flimrer 1974 Hr. Nielsen Tv-film
Hvor er Viggo? 1973 Natsværmer Tv-film
Jap 1973 Medvirkende Tv-film
Amour 1970 Elskeren DK/Spillefilm
Det kære legetøj 1968 Galan med bowlerhat i stumfilmparodi DK/Spillefilm
Jule-stue 1967 Medvirkende Tv-film
Slå først Frede 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Cirkus Buster 1961 Cirkustjener DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Krogæst på balkon DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Musiker i Seven Seas DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.