enda

Ejnar Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Balladen om Carl-Henning 1969 Carl-Hennings far DK/Spillefilm
En bjørn 1963 Medvirkende Tv-film
Den rige enke 1962 Lars, røgter DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Børsbetjent DK/Spillefilm
Nævningen 1960 Medvirkende Tv-film
Hexerie eller blind alarm 1959 Medvirkende Tv-film
Hustruleg 1957 Medvirkende Tv-film
Lån mig din kone 1957 En hotelkarl DK/Spillefilm
Erasmus Montanus 1956 Medvirkende Tv-film
Tre finder en kro 1955 En tjener DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.