enda

Ejvind Haas

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Supertanker 1981 Speaker DK/Dokumentarfilm
Guru Maharaj Ji 1975 Speaker DK/Dokumentarfilm
Hvidtjørnen 1974 Fortæller, Manus DK/Kort fiktion
100.000 stumper vikingeskibe 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Døden er et biprodukt 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
Køkkenet i centrum 1967 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.