enda

Elena Arndt-Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anton90 2015 Ida Tv-serie
Fasandræberne 2014 Kimmies roommate DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Trine Tv-serie
Dicte 1 2013 Sille Tv-serie
Rita 1 2012 Trine Tv-serie
Karla og Jonas 2010 Karla DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Karla DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Karla DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.