enda

Elga Olga (Svendsen)

(1906 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tro, håb og kærlighed 1984 Bjørns mormor DK/Spillefilm
Zappa 1983 Bjørns mormor DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Dame på rådhuset DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Tante DK/Spillefilm
Snart dages det brødre 1974 Madam Henriksen Tv-film
Livsens ondskab 1972 Medvirkende Tv-serie
Jonas 1971 Medvirkende Tv-film
Ikke et ord om Harald 1970 Dame Tv-film
Tartuffe 1968 Medvirkende Tv-film
Stillads III 1967 Medvirkende Tv-film
Valsedrømme 1967 Medvirkende Tv-film
Mig og min lillebror 1967 Kvindelig minister DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Kathrine, familiens kokkepige DK/Spillefilm
Kærlighedsdoktoren 1952 Kokkepige DK/Spillefilm
Frihed forpligter 1951 Fru fabriksarbejder Larsen DK/Kort fiktion
Vores fjerde Far 1951 Buffetjomfru DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Kvinde fra omkring år 1900 DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Engeline, tjenestepige DK/Spillefilm
7-9-13 1934 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.