enda

Eli Wallach

(1915 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
James Dean: Sense Memories 2005 Sig selv Tv-dokumentar
The hunter 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Girlfriends 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Veninder 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Lige i stødet 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Når hestetyve elsker 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Napoleons budbringer 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Tuco U/Spillefilm
Natten uden måne 1964 Stratos U/Spillefilm
Syv mænd sejrer 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.