enda

Elia Kazan

(1909 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ordnede forhold 1969 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Øst for Paradis 1955 Instruktion, Produktion, Producer U/Spillefilm
I storbyens havn 1954 Instruktion U/Spillefilm
Viva Zapata 1952 Instruktion U/Spillefilm
Omstigning til paradis 1951 Instruktion U/Spillefilm
Boomerang! 1947 Instruktion U/Spillefilm
Mand og mand imellem 1947 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.