enda

Elijah Wood

(1981 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Trust 2016 Medvirkende U/Spillefilm
LFO 2013 Executive producer U/Spillefilm
The Oxford murders 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Happy Feet 2006 Mumle, Mumle (baby) U/Spillefilm
Evigt solskin i et pletfrit sind 2004 Patrick U/Spillefilm
Ringenes herre - Kongen vender tilbage 2003 Frodo Sækker U/Spillefilm
Ringenes herre - De to tårne 2002 Frodo Sækker U/Spillefilm
Ringenes herre - Eventyret om ringen 2001 Frodo Sækker U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Leo Biederman U/Spillefilm
Flipper 1996 Sandy U/Spillefilm
Den gode søn 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Forever young 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.