enda

Elin Lennartson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En chance til 2015 Line producer (Sverige) DK/Spillefilm
Jagten 2013 Line producer (Sverige) DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Line producer DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Line producer (Sverige) DK/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Produktionskoordinator U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.